2
3
4
5

Viden om..

Lune frokostretter til de kolde vintermåneder

Lune frokostretter til de kolde vintermåneder

Når du går ud for døren i de kommende måneder, så husk dine vinterstøvler, tykke handsker og lange frakke. Vinteren har efterhånden omsluttet Danmark i sine kolde arme. Dagene er kortere og vinden føles

koldere.

Vinteren koster dit firma penge

Vintertiden kræver energi. De fleste danskere kan nikke genkendende til, at de er mere trætte, når de både står op og går i seng til kulsort mørke og isende kolde vindstød. Og det kan have konsekvenser for din virksomhed.

På en arbejdsplads kan vinteren sætte sit tydelige præg på flere måder. Dine kolleger og ansatte kan virke mere trætte og de kan således mangle overskuddet til at tænke kreativt og innovativt, hvilket i sidste ende kan skade forretningen. Dertil er immunforsvaret også særlig udfordret i løbet af vinteren, hvilket kan resultere i flere sygemeldinger og mindre arbejdskraft.

Sund kost er en vej til mere energi

En af grundene til at vi er trætte i løbet af vinteren kan skyldes vitaminmangel. For eksempel skinner solen mindre i løbet af vinteren, og således mangler du flere vitaminer fra solen. Det er derfor vigtigt, at du i de kolde vintermåneder i høj grad spiser varieret og sund kost, som giver dig mere energi til at overkomme vinterens kulde. Ryde Gastronomi er et madordnings firma, som leverer velsmagende mad til en bred vifte af virksomheder. Voreschefkokke, som også driver virksomheden, har en baggrund fra flere toprestauranter i Danmark. God mad giver god energi. Af den grund lægger vi stor vægt på at benytte gode og sunde råvarer i vores madlavning, som giver jeres medarbejdere alle de nødvendige næringsstoffer i løbet af arbejdsdagen. Vi sammensætter hver uge en ny menu, så jeres ansatte kan se frem til en lun lækker frokost hver dag.  En god og nærende frokostordning, som medarbejderne ser frem til, oplever vi er en velegnet måde at bibeholde glade og sunde medarbejdere.

Tal med os om jeres frokost

Leder I efter en appetitlig frokostordning til jeres virksomhed? Så har I mulighed for at kontakte os, og få et skræddersyet tilbud, som passer til jeres behov. Vi er vant til at tilpasse pris og mad til hver enkelt kunde, så vi opfylder det enkelte firmas behov. Vi glæder os til at tale med dig.

Læs mere »

Kunsten at bage brød fra bunden

Kunsten at bage brød fra bunden

I Danmark elsker vi brød. Et friskt lunt rugbrød eller et lyst brød er ofte placeret på danskernes frokosttallerken sammen med forskellige lækre pålæg og en varm ret.

Hvis du selv har lyst til at bage dit eget gode brød derhjemme, er det faktisk let at komme igang. Du behøver ikke en stor bageovn eller usædvanlige gode ælteevner for at få succes med dit brød.

Vælg den rigtige mel

Et godt råd er at vælge proteinholdigt mel, inden du bager. Når du står nede i dit lokale supermarked, så tag en melpose, hvor der er 12 gram protein pr. 100 gram mel. Proteinet i melet gør din dej mere luftig.

Tjek temperaturen

Dit mel og gær skal have stuetemperatur, inden du går i gang. Dertil er det vigtigt, at dit vand ikke er for varmt, da det kan opløse gærcellerne. Hvis du bruger 5 dl vand, så kan du tage 3,5 dl fra den kolde vandhane og 1,5 dl kogende vand fra din el-kedel. Så får du en god temperatur og således en god start på dit brød.

Elastisk dej

Det er vigtigt, at din dej har en klæbrig konsistens i stedet for at være tør og tung. Du skal derfor ikke give din dej mere mel, ligeså snart den er blød og let at ælte. Herefter skal du huske at ælte din dej grundigt i ca. 15 minutter. På den måde får du tilført luft ind i dejen. Så hæver dejen bedre og du får i sidste ende et mere luftigt brød.

Få leveret hjemmebagt brød fra din caterer

Når I bestiller mad til jeres firmafrokost fra Ryde Gastronomi, får I leveret frisk- og hjemmebagt brød til jeres frokostordning. Vi bager hver dag lækkert rugbrød, koldhævet maltbrød og et lyst brød af hjemmerørt biga og næsten intet gær, som alle pifter jeres frokosttallerken en ekstra gang op.

Ryde Gastronomi er drevet af kokkeparret Torben og Mette, som har en baggrund fra Noma, Formel B, Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro. Med en sans for kvalitet og gode råvarer leverer vi velsmagende frokost ud til mange virksomheder i Københavnsområdet. Vi sammensætter hver uge en ny menu, som består af varieret og sund kost, som giver jeres medarbejdere mere energi og styrker deres immunforsvar

Kontakt os og få et godt tilbud til jeres virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer.

Læs mere »

Lidt til den søde tand én gang om ugen

Lidt til den søde tand én gang om ugen

Mmm… Vi kender allesammen følelsen af at have lyst til et lille stykke kage, en skefuld chokoladeis eller en lille skål farverig slik. Vores søde tand spøger ofte. Men hvorfor får vi egentlig lyst til sukker og hvordan påvirker vores spisevaner sukkertrangen?

Spis varieret og stabilt

Varieret kost er vejen frem. Det lyder måske som noget, du har hørt før. Men der er faktisk en grund til, at kosteksperter og sundhedsguruer bliver ved med at fortælle, at en balanceret og varieret kost er bedst for din krops sundhed. Varieret kost er med til at give kroppen de rigtige næringsstoffer. Og det er vigtigt, hvis du vil forblive sund og rask.

I den forbindelse er det også en god idé, at holde igen med at spise sukker jævnligt. For eksempel kan en sukkerholdig morgenmad, give dig lyst til søde sager resten af dagen. Vores hjerne er især styret af impulser. Her sidder sukkerreceptorer, som bliver stimuleret, når du spiser sukker og som gerne vil have mere. Men samtidig er en ustabil indtagelse af sukker med til at påvirke dit blodsukker, som kan gøre dig endnu mere sukkertrængende.

Vi leverer varieret kost med lidt til den søde tand

Når I bestiller mad hos Ryde Gastronomi, får I en firmafrokost med varieret mad af høj kvalitet, som er lavet på de bedste råvarer. Vi skifter vores menu hver uge, hvilket I kan følge med i på vores hjemmeside, hvor I også kan læse mere om vores tilgang til kokkefaget. Vi har en baggrund fra Noma, Formel B, Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro og er således meget kvalitetsbevidste, når vi står bag komfuret eller svinger med kokkeknivene.

Vi går højt op i at sammensætte en ugentlig menu, hvor I både får kød, fisk og grøntsager, så I allesammen kan holde jer sunde og raske. Det er også med til at give mere energi på arbejdspladsen. Samtidig leverer vi hver onsdag en hjemmebagt kage, så I også får lidt til den søde tand, som der naturligvis skal være plads til.

Ring til os og få et godt tilbud

Hvis I vil have et godt tilbud på en sund og god frokostordning, så kontakt os, så vi kan skræddersy en god pris, som passer til jeres virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Læs mere »

Smagen af forår

Smagen af forår

Om lidt bliver træernes blade grønnere, græsset begynder at blomstre og dagene bliver længere. Vinter bliver til forår.

Den nye årstid, som banker på døren, giver mulighed for at bruge nye, friske råvarer i sin madlavning. Det gør vi brug af hos Ryde Gastronomi, som i løbet af den kommende årstid vil levere retter med smag af forår.

Sæsonpræget mad

Hos Ryde Gastronomi er vi meget kritiske og kvalitetsbevidste, når vi vælger råvarer. Vi bruger kun friske, sunde og nærende råvarer, som smager godt og samtidig giver mere energi og de rette næringsstoffer. Da vi primært benytter os af friske råvarer, er vores ugentlig menu således også sæsonpræget. For eksempel bruger vi rød rabarber og grøn asparges. De er begge råvarer som begge giver forårsfornemmelser, når de indgår i en ret.

Velsmagende frokost

Frokost skal ikke være kedeligt. Vi sammensætter hver uge en menu, som består af varieret kost, hvilket holder jeres ansatte sunde og raske samt motiverer dem til at fylde deres tallerken helt op. Hver gang. Vi går nemlig højt op i at levere velsmagende mad, som også er en oplevelse. Med en baggrund fra flere toprestauranter såsom Noma og Formel B arbejder vi under store krav til os selv. Det kommer især til udtryk, da vi laver alt vores mad fra bunden og udelukkende bruger de bedste råvarer i vores køkken.

Kontakt os og få et tilbud på jeres frokostordning

Hvis I leder efter en frokostordning, som I ser frem til hver dag, så er Ryde Gastronomi en erfaren virksomhed med gode egenskaber i et køkken, og til jeres frokostordning. Vi serverer hver dag mad til mange store virksomheder, og vi kan også hjælpe jer. Hvis I kontakter os, har vi mulighed for at skræddersy et godt tilbud til jeres firma.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Læs mere »