01/11

Hvem er vi

Bag Ryde Gastronomi står de erfarne goumetkokke, stifter og ejer, Torben Ryde og hans kone Mette Ryde.

Torben er udlært på Kong Hans og har afsluttet med bronzemedalje. Torben har et langt og imponerende cv som omfatter udenlandsophold, kok på michelinstjernede restauranter som Søllerød Kro, Formel B og Kommandanten. Torben har også erfaring med at lede kantinedriften ved Nordens ambassader.

TORBEN & METTE

Gennem sit virke har Torben altid arbejdet med at udvikle og forfine smagen og balancen i sin mad. Derfor udfordrer Torben også konstant sig selv og personalet i sit køkken på smagsoplevelsen. Han bestræber sig altid på at gøre sit ypperste for at give den bedste både mad og servicemæssige kundeoplevelse.

Torbens passion er ærlig mad. Mad som er lavet helt fra bunden på traditionelle råvarer i sæson – altid med en lille tvist.

Mette Ryde er uddannet kok og har boet Frankrig i forbindelse med den internationale linje på hotel og restaurantskolen. Mette er udlært kok fra Søllerød Kro med en sølvmedalje. Mette har været dessertkok på Noma og Kong Hans kælder.

Kontakt

Avedøreholmen 96-98 2650 Hvidovre

Send en Besked

Vi bor her

Avedøreholmen 96-98 2650 Hvidovre

Find Os Online