2
3
4
5

Torben & Mette

Vi er henholdsvis udlært fra Kong Hans kælder og Søllerød kro.
Siden har vi udfoldet os på blandt andre Kommandanten, Noma og Formel B. og Summerbird.

I 2006 etablerede vi Ryde Gastronomi som kunne give os mulighed for at levere firmafrokost til virksomheder, lavet fra bunden af ordentlige råvarer og passion for at lave skøn mad.

På hjemmebanen har vi tvillingerne Julie og Kristoffer på 8 år. Vores søn er autist med adhd og det fylder naturligvis meget i familien og det er vigtig for os at være tilstede, når vi er hjemme.

Mette er dagligt på kontoret og hjælper til hvor der kunne være brug for det.

Torben har det kronede overblik i køkkenet og sørger for alle er velinformeret til dagens arbejdsopgaver.

Vi kan vores håndværk og er meget kritiske omkring vores råvarer og maden som leveres fra vores køkken, og garanterer at kærligheden til god mad skinner igennem fra Ryde Gastronomi.
Vi er bag gryderne hver dag og vi kan altid kontaktes.