Om lidt bliver træernes blade grønnere, græsset begynder at blomstre og dagene bliver længere. Vinter bliver til forår.

Den nye årstid, som banker på døren, giver mulighed for at bruge nye, friske råvarer i sin madlavning. Det gør vi brug af hos Ryde Gastronomi, som i løbet af den kommende årstid vil levere retter med smag af forår.

Sæsonpræget mad

Hos Ryde Gastronomi er vi meget kritiske og kvalitetsbevidste, når vi vælger råvarer. Vi bruger kun friske, sunde og nærende råvarer, som smager godt og samtidig giver mere energi og de rette næringsstoffer. Da vi primært benytter os af friske råvarer, er vores ugentlig menu således også sæsonpræget. For eksempel bruger vi rød rabarber og grøn asparges. De er begge råvarer som begge giver forårsfornemmelser, når de indgår i en ret.

Velsmagende frokost

Frokost skal ikke være kedeligt. Vi sammensætter hver uge en menu, som består af varieret kost, hvilket holder jeres ansatte sunde og raske samt motiverer dem til at fylde deres tallerken helt op. Hver gang. Vi går nemlig højt op i at levere velsmagende mad, som også er en oplevelse. Med en baggrund fra flere toprestauranter såsom Noma og Formel B arbejder vi under store krav til os selv. Det kommer især til udtryk, da vi laver alt vores mad fra bunden og udelukkende bruger de bedste råvarer i vores køkken.

Kontakt os og få et tilbud på jeres frokostordning

Hvis I leder efter en frokostordning, som I ser frem til hver dag, så er Ryde Gastronomi en erfaren virksomhed med gode egenskaber i et køkken, og til jeres frokostordning. Vi serverer hver dag mad til mange store virksomheder, og vi kan også hjælpe jer. Hvis I kontakter os, har vi mulighed for at skræddersy et godt tilbud til jeres firma.

Vi glæder os til at høre fra jer.