2
3
4
5

Madordning København – Få leveret mad i København

I København på Østerbro finder du madordnings firmaet Ryde-Gastronomi. Ryde-Gastronomi tilbyder madordning til din arbejdsplads af høj kvalitet i hele København. Bag madordnings firmaet er Torben og Mette Ryde, som har godt håndværk, et godt råvarekendskab og hygiejne i fokus. Hos os er du sikret lækker, hjemmelavet mad fra bunden. Vi har udelukkende professionelle og dygtige kokke, som er vi stolte af, og som hjælper os med at gøre Ryde Gastronomi og vore madordning til den højest kvalitet. Derfor er du sikret en god, lækker og nærende kost hver dag med madordning fra Ryde-Gastronomi i København. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller giver et tilbud på madordning til din arbejdsplads i København. Madordning i København fra Ryde-Gastronomi

Hos Ryde-Gastronomi tilbyder vi:

  • Pålægstallerken med dagligt varieret udvalg med for eksempel hjemmelavede rødbeder eller agurkesalat.
  • Grøn blandet salat som forberedes efter årstidens grønt.
  • Crudité af f.eks. gulerødder, agurk og peberfrugt
  • Osteudvalg fra danske og udenlandske gårdmejerier med tilhørende garniture

Maden koster 52 kr. per kuvert, og afhængigt af aftalens omfang er vi åbne overfor af forhandle.


Hos Ryde-Gastronomi tilbyder vi også en Dagens Ret, som vi sammensætter uge for uge. Her er alt også lavet fra bunden.

Så hvis du ønsker at få en madordning ud over det sædvanlige er Ryde-Gastronomi et sikkert sted at kontakte. Hos os får du:

  • Udelukkende hjemmelavet mad fra bunden. Vi laver alt fra saucer, dressinger, garniture fra bunden, og vi griller, steger og bager selv alt vores mad.
  • Friskbagt rugbrød, koldhævet maltbrød og lyst brød
  • Hjemmebagt kage til alle på kontoret alle onsdage

Så om du ønsker madordning til Østerbro, Vesterbro eller andre dele af København, står vi hos Ryde-Gastronomi klar til at hjælpe.

 

Madordning København: Kontakt Ryde Gastronomi


Hos madordnings firmaet Ryde Gastronomi står vi klar til at varetage de ønsker til god madordning, som du måtte have. Vi ligger på Strandboulevarden 11 på Østerbro i København, og vi varetager madordning for virksomheder i hele København og Storkøbenhavn. Så står du og mangler madordning til din arbejdsplads i København, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Hos os er din arbejdsplads i København sikret madordning med gode råvarer. Vi ser frem til at høre fra dig.