Når du går ud for døren i de kommende måneder, så husk dine vinterstøvler, tykke handsker og lange frakke. Vinteren har efterhånden omsluttet Danmark i sine kolde arme. Dagene er kortere og vinden føles

koldere.

Vinteren koster dit firma penge

Vintertiden kræver energi. De fleste danskere kan nikke genkendende til, at de er mere trætte, når de både står op og går i seng til kulsort mørke og isende kolde vindstød. Og det kan have konsekvenser for din virksomhed.

På en arbejdsplads kan vinteren sætte sit tydelige præg på flere måder. Dine kolleger og ansatte kan virke mere trætte og de kan således mangle overskuddet til at tænke kreativt og innovativt, hvilket i sidste ende kan skade forretningen. Dertil er immunforsvaret også særlig udfordret i løbet af vinteren, hvilket kan resultere i flere sygemeldinger og mindre arbejdskraft.

Sund kost er en vej til mere energi

En af grundene til at vi er trætte i løbet af vinteren kan skyldes vitaminmangel. For eksempel skinner solen mindre i løbet af vinteren, og således mangler du flere vitaminer fra solen. Det er derfor vigtigt, at du i de kolde vintermåneder i høj grad spiser varieret og sund kost, som giver dig mere energi til at overkomme vinterens kulde. Ryde Gastronomi er et madordnings firma, som leverer velsmagende mad til en bred vifte af virksomheder. Voreschefkokke, som også driver virksomheden, har en baggrund fra flere toprestauranter i Danmark. God mad giver god energi. Af den grund lægger vi stor vægt på at benytte gode og sunde råvarer i vores madlavning, som giver jeres medarbejdere alle de nødvendige næringsstoffer i løbet af arbejdsdagen. Vi sammensætter hver uge en ny menu, så jeres ansatte kan se frem til en lun lækker frokost hver dag.  En god og nærende frokostordning, som medarbejderne ser frem til, oplever vi er en velegnet måde at bibeholde glade og sunde medarbejdere.

Tal med os om jeres frokost

Leder I efter en appetitlig frokostordning til jeres virksomhed? Så har I mulighed for at kontakte os, og få et skræddersyet tilbud, som passer til jeres behov. Vi er vant til at tilpasse pris og mad til hver enkelt kunde, så vi opfylder det enkelte firmas behov. Vi glæder os til at tale med dig.