Mmm… Vi kender allesammen følelsen af at have lyst til et lille stykke kage, en skefuld chokoladeis eller en lille skål farverig slik. Vores søde tand spøger ofte. Men hvorfor får vi egentlig lyst til sukker og hvordan påvirker vores spisevaner sukkertrangen?

Spis varieret og stabilt

Varieret kost er vejen frem. Det lyder måske som noget, du har hørt før. Men der er faktisk en grund til, at kosteksperter og sundhedsguruer bliver ved med at fortælle, at en balanceret og varieret kost er bedst for din krops sundhed. Varieret kost er med til at give kroppen de rigtige næringsstoffer. Og det er vigtigt, hvis du vil forblive sund og rask.

I den forbindelse er det også en god idé, at holde igen med at spise sukker jævnligt. For eksempel kan en sukkerholdig morgenmad, give dig lyst til søde sager resten af dagen. Vores hjerne er især styret af impulser. Her sidder sukkerreceptorer, som bliver stimuleret, når du spiser sukker og som gerne vil have mere. Men samtidig er en ustabil indtagelse af sukker med til at påvirke dit blodsukker, som kan gøre dig endnu mere sukkertrængende.

Vi leverer varieret kost med lidt til den søde tand

Når I bestiller mad hos Ryde Gastronomi, får I en firmafrokost med varieret mad af høj kvalitet, som er lavet på de bedste råvarer. Vi skifter vores menu hver uge, hvilket I kan følge med i på vores hjemmeside, hvor I også kan læse mere om vores tilgang til kokkefaget. Vi har en baggrund fra Noma, Formel B, Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro og er således meget kvalitetsbevidste, når vi står bag komfuret eller svinger med kokkeknivene.

Vi går højt op i at sammensætte en ugentlig menu, hvor I både får kød, fisk og grøntsager, så I allesammen kan holde jer sunde og raske. Det er også med til at give mere energi på arbejdspladsen. Samtidig leverer vi hver onsdag en hjemmebagt kage, så I også får lidt til den søde tand, som der naturligvis skal være plads til.

Ring til os og få et godt tilbud

Hvis I vil have et godt tilbud på en sund og god frokostordning, så kontakt os, så vi kan skræddersy en god pris, som passer til jeres virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra jer.