Fokus på kunderne

I Ryde Gastronomi har vi et overoverordnet mål, som er tilfredse kunder. Vi gør vores yderste hver dag for at lave velsmagende og velafbalanceret frokost til jer. Vi sætter en ære i at levere til tiden og leve op til jeres forventninger. Derfor gør vi os også umage med at få afstemt forventningerne i starten af samarbejdet.

 

Kundetilfredshed

I Ryde Gastronomi er vores kunders mening altafgørende for forretningen. Derfor vil vi meget gerne høre fra jer, hvis der er noget vi kan gøre, som kan forbedre kundeoplevelsen. Vi vil også gerne høre fra tilfredse kunder.

I en travl hverdag er vi bevidste om, at hverdagens gøremål er prioriteret i en stram kalender, derfor er det vores målsætning mere systematisk én gang om året at måle tilfredsheden, med henblik på at finde forbedringsmuligheder.

Handelsbetingelser

Frokostordningen koster fra 55,- kr. pr. kuvert pr. dag. Levering til København, Frederiksberg og brokvarterne koster 135,- kr. pr. dag uanset antallet af kuverter.
Priserne kan variere ved specielle ønsker, tilkøb eller levering udenfor de nævnte områder.
Alle priser er eksklusive moms. Betalingsfristen er løbende måned + 10 dage og faktureres én gang månedligt.

Vi er altid fleksible og tilbyder vores kunder at justere i antallet af kuverter, hvis der fx kommer frokostgæster, eller når et antal medarbejdere er ude af huset.

For at undgå madspild og for at kunne servicere og planlægge, bedes rettelser mailes til os senest kl. 12 dagen inden levering (hverdag) Vi vil dog rigtig gerne være fleksible, så vi gør vores yderste for at tilpasse os enhver situation. Opstår der er akut ændring samme morgen som vi skal levere, kan I forsøge at ringe til os. Vi ser desværre ikke vores mail fra om morgenen til kl. 13, da vi har travlt i køkkenet.

For at passe på vores jord tilbyder vi at servere i fade, krukker mv. som maden bliver leveret i til jer. Disse skal rengøres og stilles tilbage i de kasser, som frokosten kom i. Som alternativ serverer vi i 30% nedbrydeligt plast som engangsservice. Brugt service bliver afhentet af vores chauffør, i forbindelse med næste dags frokost bliver leveret.

Er der noget særligt, I ønsker jer, er vi altid til at tale med. Ring endelig på telefon 35 26 71 72.