Hjemmelavet frokost

Vi laver velsmagende kvalitetsmad fra bunden, og alle portioner er sammensat af vores kok Torben Ryde og afstemt med ernæringsterapeut Mette Ryde, så mængde og råvarer er optimeret, smager godt og giver en god mæthedsfornemmelse.

01

FROKOSTORDNING

Det får I med en frokostordning hos os:

02

Medansvar for mere end god mad

Hos Ryde Gastronomi tager vi selvfølgelig ansvar for at maden er veltillavet og smager godt, og vi vil også gerne tager et medansvar for den måde vi behandler vores jord.

Lokale råvarer har førsteret og vi prioriterer bæredygtighed og økologi, hvor det giver mening. Vi vejer vores mad og tænker i at undgå madspild og genbruger gerne, hvor det er muligt. For at minimere vores aftryk på klimaet, har vi blandt andet også installeret solceller på taget.

Tilpasning uden ekstra gebyrer

Er du vegetar, veganer, allergiker eller har du andre præferencer, så sig endelig til. Det er en service fra os at kunne vælge dette uden at blive pålagt ekstragebyr.

VORES KUNDER SIGER ..

Billeder
Fra vores seneste serveringer

Vi bor her

Avedøreholmen 96-98 2650 Hvidovre

Find Os Online