Vi er henholdsvis udlært fra Kong Hans kælder og Søllerød kro. Siden har vi udfoldet os på blandt andre Kommandanten, Noma og Formel B. og Summerbird.

01/11

FIRMAFROKOST MED PASSION

Ryde Gastronomi blev etableret i 2006 og tilbyder frokostløsninger til virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra to til flere hundrede medarbejdere, der ønsker sund, varieret og lækker frokost. Vi er overbeviste om, at god mad gør en forskel – både for medarbejdernes sundhed, effektivitet og arbejdsmiljøet. Derfor er den gode madoplevelse centrum for alle vores valg. Vi laver mad med passion af gode og nøje udvalgte sæsonvarer. Vi tager medansvar for vores jord med fokus på lokale råvarer, bæredygtighed og økologi.

Hjemmelavet frokost

Vi laver velsmagende kvalitetsmad fra bunden, og alle portioner er sammensat af vores kok Torben Ryde og afstemt med ernæringsterapeut Mette Ryde, så mængde og råvarer er optimeret, smager godt og giver en god mæthedsfornemmelse.

01

FROKOSTORDNING

Det får I med en frokostordning hos os:

02

Medansvar for mere end god mad

Hos Ryde Gastronomi tager vi selvfølgelig ansvar for at maden er veltillavet og smager godt, og vi vil også gerne tager et medansvar for den måde vi behandler vores jord.

Lokale råvarer har førsteret og vi prioriterer bæredygtighed og økologi, hvor det giver mening. Vi vejer vores mad og tænker i at undgå madspild og genbruger gerne, hvor det er muligt. For at minimere vores aftryk på klimaet, har vi blandt andet også installeret solceller på taget.

Tilpasning uden ekstra gebyrer

Er du vegetar, veganer, allergiker eller har du andre præferencer, så sig endelig til. Det er en service fra os at kunne vælge dette uden at blive pålagt ekstragebyr.

Handelsbetingelser

Frokostordningen koster fra 55,- kr. pr. kuvert pr. dag. Levering til København, Frederiksberg og brokvarterne koster 135,- kr. pr. dag uanset antallet af kuverter.
Priserne kan variere ved specielle ønsker, tilkøb eller levering udenfor de nævnte områder.
Alle priser er eksklusive moms. Betalingsfristen er løbende måned + 10 dage og faktureres én gang månedligt.

Vi er altid fleksible og tilbyder vores kunder at justere i antallet af kuverter, hvis der fx kommer frokostgæster, eller når et antal medarbejdere er ude af huset.

For at undgå madspild og for at kunne servicere og planlægge, bedes rettelser mailes til os senest kl. 12 dagen inden levering (hverdag) Vi vil dog rigtig gerne være fleksible, så vi gør vores yderste for at tilpasse os enhver situation. Opstår der er akut ændring samme morgen som vi skal levere, kan I forsøge at ringe til os. Vi ser desværre ikke vores mail fra om morgenen til kl. 13, da vi har travlt i køkkenet.

For at passe på vores jord tilbyder vi at servere i fade, krukker mv. som maden bliver leveret i til jer. Disse skal rengøres og stilles tilbage i de kasser, som frokosten kom i. Som alternativ serverer vi i 30% nedbrydeligt plast som engangsservice. Brugt service bliver afhentet af vores chauffør, i forbindelse med næste dags frokost bliver leveret.

Er der noget særligt, I ønsker jer, er vi altid til at tale med. Ring endelig på telefon 35 26 71 72.

Billeder
Fra vores seneste serveringer

To Go

Strandvejen 149, 2900 Hellerup​

Firmafrokost

Avedøreholmen 96-98 2650 Hvidovre

Find Os Online