2
3
4
5

Frokostordning København – Kontakt os i dag

Søger du et kvalitetssted, som tilbyder frokostordning i København? Så er Ryde-Gastronomi lige stedet for dig. Frokostordningen hos Ryde-Gastronomi har eksisteret siden 2006 og har opbygget en kreds af tilfredse kunder i hele København. Vi kan levere frokostordning til alle virksomheder i København, der ønsker lækker, hjemmelavet kvalitetsmad tilberedt af gode råvarer. Vi har en passion for god madlavning, og vi stræber efter at få glade, faste kunder.

Torben og Mette Ryde står bag Ryde_gastronomi og frokostordningen, og de kan deres håndværk ned til mindste detalje. De er meget kritiske omkring råvarer, og vælger kun den bedste kvalitet. Al maden laves fra bunden, og deres kærlighed til god, nærende mad, vil skinne igennem i smagen.

Du er altid velkommen til at kontakte Ryde-Gastronomi for et uforpligtende tilbud eller en snak. Så hvis du er interesseret i at få frokostordning til din arbejdsplads i København, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Ring til os i dag eller send os en e-mail på info@ryde-gastronomi.dk.

Frokostordning København fra Ryde-Gastronomi

Hos Ryde-Gastronomi i København får du:

  • Pålægstallerken med udvalg med for eksempel hjemmelavede rødbeder eller agurkesalat, som er forskelligt fra dag til dag.
  • Grøn salat efter årstidens grønt.
  • Crudité af eksempelvis gulerødder, agurk eller peberfrugt
  • Osteudvalg fra danske og udenlandske mejerier

Prisen er 52 kr. per kuvert. Kontakt os for et godt tilbud.


Vi tilbyder også en dagens ret, som vi sammensætter uge for uge.

Hos os får du:

  • Udelukkende hjemmelavet mad fra bunden. Vi laver alt fra saucer, dressinger, garniture fra bunden, og vi griller, steger og bager selv alt vores mad.
  • Friskbagt rugbrød, koldhævet maltbrød og lyst brød
  • Hjemmebagt kage til alle på kontoret alle onsdage

Så hvis du ønsker at få leveret frokostordning til din arbejdsplads i København er Ryde-Gastronomi et oplagt sted at kontakte. Om du ønsker frokostordning til Østerbro, Vesterbro eller andre dele af København, står vi hos Ryde-Gastronomi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Ring til os i dag for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov til frokostordning til din virksomhed i København. Vi står klar ved telefonen. Vi er beliggende på Strandboulevarden 11 på Østerbro i København. Vi glæder os til at til høre fra dig og blive dit næste favoritsted for frokostordning.