Er I kommet godt ind i det nye år?

Hos Ryde Gastronomi håber vi, at jeres virksomhed har fået en god begyndelse på 2016, og at I har massere af gå-på-mod og optimisme, når I kigger frem mod det kommende år.

Vi er hoppet ind i nytåret med kogegryder og grydeskeer og vi står klar ved komfuret til fortsat at levere velsmagende retter til jeres kontor.

Med et smil på læben, store drømme og nye gastronomiske idéer er vi klar til at skabe et appetitligt 2016.

Vores hjerte banker for god mad

Hos Ryde Gastronomi er vi drevet af vores passion for god mad. Vores begejstring og glæde ved god gastronomi er både drivkraften i vores forretning, og vores motivation for at blive ved med at udvikle og sammensætte nye, delikate retter som forkæler jeres smagsløg til frokost.

Vi er udlært hos henholdsvis Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro, hvilke begge er toprestauranter med øje for gode råvarer og mad i verdensklasse. Når I bestiller mad fra Ryde Gastronomi vil i stadigvæk opleve, at vi lægger stor vægt på, at vi bruger ordentlig råvarer i vores madlavning. Vi mener, at det giver den bedste smagsoplevelse. Vores tilgang til kokkefaget betyder, at vi laver alt mad fra munden. Vi bager vores eget brød, rører i vores egne saucer og griller selv vores kød.

Få et godt tilbud på frokostordning i 2016

Hvis I leder efter en lækker frokostordning med sunde og friske råvarer, som varierer hver dag, så kan vi give jer et godt tilbud til jeres virksomhed. Vi afregner typisk ca. 52 kr. pr. kuvert, men hvis I kontakter os, kan vi give jer et skræddersyet tilbud til jeres firma.

Ryde Gastronomi har eksisteret siden 2006 og er drevet af kokkene Torben og Mette, som har en baggrund fra Noma, Formel B, Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro.